Depresivni, zmedeni in disfunkcionalni moški

Moški smo alfa in omega celotne zgodovine človeštva. Ustvarili smo civilizacijo, tehnološke presežke in Facebook. Če ne bi bilo moških, bi ženske oblečene v slamo še danes v jamah in temi žvečile iz vrta pridelano hrano. Lahko me označite za seksista, ampak dejstva so dejstva. Za večina stvari, ki jih danes uporabljate gre zasluga moškim v preteklosti in še danes. Nekoč smo moški imeli precejšnjo vlogo pri vodenju, ustvarjanju in ščitenju svojega imetja. Med drugimi tudi ščitenju in vodenju lastne družine. Moški je bil vodja družine, je vzgajal sinove in hčere. Sinovi so s praktičnimi nauki nadaljevali svoje poslanstvo, hčere pa so si našle svojemu očetu podobnega sposobnega moškega. In tako je civilizacija uspevala. Kar pa se je z današnjo feministično politiko vse spremenilo. Ženske so dobile precej več pravic od moških, kar je vodilo v vse več ločitev, mater samohranilk in disfunkcionalnih družin. S tem pa so v strmem porastu tudi problematični mladi moški in samomori. Najbolj psihično uničeni moški pa celo posežejo po pokolih. Po zaslugi feminizma in #metoo gibanja bo tega le še več. Zanimivo je to, da desetletja in več nazaj tega ni bilo ali pa je bilo skoraj neopazno in zaradi povsem drugih razlogov.

Živimo v obdobju, ko moški nismo več pomembni za civilizacijo. Za to se zavzema feministično gibanje. Ženske oziroma matere spodbujajo, da vzgajajo otroke same in naj država poskrbi za finančno plat. Moški smo ženskam koristni le še za seme in preživnino. Aja, pa polovico imetja, ki ga pridelamo. Tako so napisani družinski zakoni, tega si ne zmišljujem jaz. Moški tudi nimamo več izbire pri vzgajanju… v skoraj 90% primerih otroke zakonsko poberejo matere (če kdo najde statistiko za Slovenijo, bom zelo vesel).

In glede na to, da mlade moške v večini vzgajajo matere, so ti nesamostojni in nestabilni moški obsojeni na propad. Ker kako ženske vzgajajo moške? V bistvu jih ne, v temu je problem. Ne postavljajo jim mej, ne naučijo jih ničesar, ne držijo se niti lastnih principov, perejo jim glave o tem kako “bi se morali obnašati do žensk”, ga mentalno zlorabljajo, ne znajo ga naučiti moške vloge v družbi… itd. Taki moški potem res ne vedo svoje vloge, saj niso bili vzgojeni za moškega predstavnika, ampak kot nekakšno disfunkcionalno žensko s penisom. Nežni, prijazni, vzkipljivi, radodajski, pozerski in ala hipijevski fantki, kakršnih ženske še najmanj želijo v svojem življenju. Ker bodo njihova druga mamica, ki bo skrbela za njih. Ko taki disfunkcionalni moški večkrat naletijo na blokado s strani žensk in družbe, kaj mislite, da se začne poditi po njihovih glavah. Zmedenost, zagrenjenost, sovraštvo in maščevanje.

Še sledite?

Dajmo še malce statistike poleg. Mladi moški iz enostarševske družine brez očeta so:

5-krat bolj dovzetni za samomor
32-krat bolj dovzetni za pobeg od doma
20-krat bolj dovzetni za vedenjske motnje
14-krat bolj dovzetni zagrešiti posilstva
9-krat bolj dovzetni prekiniti s šolanjem
10-krat bolj dovzetni zlorabiti droge
9-krat bolj dovzetni pristati v poboljševalnici
20-krat bolj dovzetni pristati v zaporu

V Ameriki krivijo Trumpa za pobezljane mlade moške, krivijo video igre, krivijo supremiste, krivijo skrajne desničarje… vse drugo, samo vir teh problemov ne. In vir vsega je matriarhalna družbena ureditev. Kjer imajo ženske precej več pravic od moških, njihova ženska beseda velja več, ko ženske izkoriščajo posilstva in seksizem za izsiljevanje in poniževanje moških, imajo privilegije na področju služb in plač, ter nam zakonsko kradejo naše potomce in finančna sredstva. In tega si ne zmišljujem jaz, gre za resnična dejstva. Zadnjih deset let pa gre vse skupaj le še eksponentno bolj narobe. Zato je najboljši odgovor na to, da gremo moški svojo pot (MGTOW) in se z ženskami ne ukvarjamo več, ustvarimo lastne poslovne priložnosti in smo neodvisni od svinjarije sveta. Postanite popolni moški in si zadajte mnogo večje osebne cilje!

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja