“Kdo te je prizadel?”

Zagotovo ste že slišali ta stavek, ki je priletel iz ženskih ust. In če niste nikoli doumeli, je to način, kako nas ženske žalijo in zbijajo ego. Vendar se tega niste niti zavedali. Naj razložim…

Vsak zdrav moški je šel čez vsaj eno ali več zvez. Seveda zveza ni dolgo funkcionirala iz takšnih in drugačnih razlogov. Bili smo razočarani in z grenkim priokusom stereotipiziral žensko obnašanje (kar boste prej ali slej spoznali, da so res vse iste). Ker seveda resnica boli, vas bodo ženske začele poniževati z izrazom: “Kdo te je prizadel.” Tudi če jim bomo pojasnili kako in zakaj, nas bodo nadaljnje zabile z medvrstičnimi trditvami, da smo se sami odločili za tako zvezo. Ker se prej nismo prepričali, ali smo si izbrali primerno partnerko. Torej smo si sami krivi, da je prišlo do razočaranja. Vidite povezavo? One so žrtve, mi smo vedno krivci. Nikoli pa ne bodo priznale, da nam lažejo v obraz tudi več mesecev, preden jih uspemo prebrati.

Ste kdaj v zvezi zmagali v kakršnem koli argumentu? Če ste, koliko časa ste ostali brez seksa? Ali pa je kuhala surlo, dokler se niste sami vdali in ji dali prav, čeprav v resnici nima. Vedno so one žrtve, mi smo pa krivci. V vsakršnem argumentu ali konfliktu nam bodo med vrsticami dali vedeti, da smo mi tisti, ki se motimo ali da smo sami krivi za situacijo. Gre za povsem jasno psihično posilstvo in nasilje nad moškimi, ki ga radi potlačimo.

Hvala bogu imamo moški možnost odločitev. Odločiti se, ali bomo žensko prenašali ali jo odjebali. Naša največja moč je v pravih odločitvah. Pozabite na “pravo ljubezen”. To so zgodbice, ki nam jo prodajajo ravno ženske. Te iste ženske, ki so razlog večina ločitev. Zakaj ženske prodajajo zgodbice o “pravi ljubezni”? Zaljubljeni moški so najbolj podvrženi manipulaciji žensk. Ker ne razmišljajo več z zgornjo glavo. In take copate bodo našle tisoč in en razlog da ostajajo v uničujoči zvezi. Tudi če ga žena psihično, fizično uničuje, ponižuje in zavrača intimnost. In tega žal ni malo. Zato se morate moški naučiti reči NE in iti svojo pot. Ne bodite kot zgube, ki se oklevajo kvazi romantiki in ljubezni. Ne rabite živeti v ponižanju. Moški imamo moč izbire, imamo čas, energijo in voljo. Moški smo tisti, ki smo ustvarili svet okoli nas. Zapomnite si, ženska NI cilj življenja. Ampak le naše spremstvo. Pravice si pa lahko zataknejo v rit. Če ne bodo živele v našem interesu, nimajo kaj delati v našem življenju.

Ko boste enkrat postali popolni moški, neodvisni in samozavestni v svojih dejanjih in prepoznali sranje iz ust žensk jim boste brez pomisleka enostavno pokazali vrata.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja