Ko moškega razsvetli MGTOW in Red Pill filozofija

Moški živimo v izredno neprijaznem okolju, o čemer bom tudi govoril v prihodnjih prispevkih, a na kratko povedano smo podvrženi zakonom in ženskim gibanjem, ki belega moškega postavljajo na nivo sužnjev. Naša beseda prav nič (več) ne velja, z zakonom nam lahko poberejo vse in lažno nas lahko obtožijo glede katerega koli zločina. In če nas lažno obtožijo avtomatično ostanemo brez službe, brez podpore in nas medijsko linčajo. Če vam seveda kakorkoli uspe dokazati lažno obtožbo za posilstvo, seksizem, nezakonskega otroka, itd., Po svetu hodimo kot največji zločinci že zato ker imamo jajca med nogami. Kot boste spoznali, so le redki srečneži, ki se takim obtožbam izognejo le s pomočjo tehnologije.

Zato tu nastopita dve filozofiji, ki sta edini odrešitvi za moške – MGTOW in Red Pill. Prvo je “Man Going Their Own Way“, kar bi bil dobesedno prevod “Moški gremo svojo pot”. Gre za odklon družbenim normam, kjer morate iskati svojo “boljšo polovico”, se poročiti in narediti nekaj otrok. V resnici pa gre za suženjstvo moških, saj tisti, ki smo že bili v zvezah vemo, da prej ali slej postanete copata in po ženski domišljiji ustvarjena prazna lupina nekdanjega moškega. In ko se ženska odloči ločiti od vas, ker je nezadovoljna s to po njeni domišljiji ustvarjeni lupini nekdanjega moškega, vam pobere večino imetja, otroke in dostojanstvo na sodiščih. Ali če ste bili le zaljubljeni, vam uniči srce in še pričakuje, da boste z njo “prijatelj”, da se bo lahko z novo copato hvalila pred vami. Ker se mnogo moških tega zaveda(mo), še več pa jih je to okusilo iz prve roke, se odločimo za MGTOW in ne jebemo več rednih zvez. Ali s pomočjo Red Pill filozofije le še zmenkarimo zaradi seksa in se ne zavežemo k ničemer in nikomur. Pa tudi če najdemo primerno partnerko za daljše razmerje, je z vami le pod vašimi pogoji. Slednjo rdečo tabletko bi nam morali predati že naši očetje, saj se v njej skriva mnogo modrosti – tako iz poslovnega in prijateljskega področja, pravih življenjskih odločitev, politike in odnosov. In če te modrosti niste prejeli, je zdaj skrajni čas. Saj bo življenje precej lažje in lepše.

Ta blog oz. stran ni namenjena sovraštvu do žensk. Imam(o) rad(i) ženske, vsaj doslej smo moški naivno ljubili ženske, češ, da one enako ljubijo tudi nas. Vendar je kruta realnost drugačna. In dejstva iz izkušenj to lepo podkrepijo. Kar lahko že sami odkrijete z mnogimi angleško govorečimi prispevki. Ali pa se družite z mano/nami na tej strani in tako počasi razsvetlimo o temnih plateh žensk tudi strte moške iz naše male državice. Prepričan sem, da si stran zasluži naziv Popolni Moški, saj bi vsi moški morali stremeti k temu poslanstvu. V imenu je tudi sarkazem na ženski ideal moškega. Moški delamo to napako, da potrditev za svojo uspešnost vedno iščemo pri ženskah, namesto v lastnem zadovoljstvu. Telovadimo zato, da smo si všeč. Smo poslovno uspešni, da si lahko privoščimo karkoli želimo. Živimo zdravo, da uživamo življenje čim dlje. In tako naprej. Če niste istega mišljenja, potem vam žal nihče ne more pomagati, še manj pa vam bo pri tem pomagala ženska, ki vas bo tako ali tako oblikovala po svojih načelih, pričakovanjih in motivih. Vse ženske so (žal) iste. Prej ali slej moški to spozna, ko mu večkrat strejo srce in ga odvržejo v globino morja. Ali pa ko prekipi iz čiste naivnosti naredi samomor.

Priznam, da za mano ni veliko zvez. Sem pa šel čez eno hudičevo. In eno, kjer sem bil strt. In dve izredno grdi zavrnitvi, kjer me je ena celo izkoristila za bahanje pred svojim bivšim. Za eno pa mi je bilo pa res žal, da nisem imel jajc, da bi pristopil. A mi je danes popolnoma vseeno, ker bi tak ali tak ostal strtega srca. Imel sem pa na desetine izkušenj z ženskami iz druge roke. Hkrati sem poslušal premnogo zgodb drugih moških. Nisem vseveden, se pa izobražujem in prakticiram znanje v realnem svetu. To znanje in spoznanja pa želim širiti tudi med slovenske moške oz. tiste moške, ki jih to zanima. Ne zanimajo me poženščeni moški in copate, ki se bodo svojega bodočega pogroma oklepali kot dojenčki svojih mamic. Zelo malo možnosti je, da med moškimi v zvezi obstajajo tisti, ki so ohranili svoje dostojanstvo, voljo in cilje neodvisne od manipulacije njihove partnerke. Seks v zvezi je za ženske dobrina, ki jo znajo zelo dobro izkoriščati za manipulacijo. In mnoge druge manipulativne strategije, ki se jih moških niti ne zavedate. Raje ostanite neodvisni, zvesti svojim sanjam in ciljem ter postanite Popolni moški!

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja