Moška naivnost, ker “imajo” partnerko.

Moški smo olimpijski prvaki v naivnosti. Sploh ko gre za ženske. Priznam, da sem bil tudi sam naiven. Pa pri večini tipih, ki imajo ženske opažam, da so naivni. Kot je bil naiven tudi moj lasten fotr. No, če ne bi bil, me morda ne bi bilo in bi mi s tem prihranil precej let bede od življenja. In naiven je bil tudi materin drugi tip. Še danes se čudim, zakaj nisem v otroštvu naredil samomora. Očitno nisem imel dovolj jajc, da bi si upal. Ker mi je te disfunkcionalna družina odvzela. Šele ob odkritju MGTOW in Red Pill filozofije ima moje življenje smisel.

Zakaj smo moški naivni? Ker živimo v samozanikanju in prepričanju, da “tako pač je” in se moramo s tem “sprijaznit”. Četudi to pomeni, da vas ženska vara in ji boste oprostili. Še opravičili se ji boste, ker bo krivdo zvalila na vas. Našla bo tisoč in en izgovor za to. Sprijaznili se boste z dejstvom, da vas psihično izsiljuje, manipulira in spreminja. Ali pa vas celo pretepa in ponovno krivdo vali na vas. Ker je mentalno motena in “se ne more kontrolirat”. Vi pa se podležno opravičujete in raje ostanete tiho. To so ekstremni primeri, ki niso redki. Potihem pa si lahko vsakdo od vas prizna, da vas ženska manipulira, izkorišča in ste vedno krivec za vse. Če morate vi spraševati žensko za dovoljenje, potem je to povsem jasno No, če še niste naredili samomora in berete to, potem ste lahko prepričani, da niste (bili) edini.

Največji izmečki družbe pa so tisti, ki ženske še celo zagovarjajo. Četudi prestajajo kakršne koli zgoraj navedene zločine. In da taki izmečki še udrihajo po drugih moških, ki si jemljemo osnovno pravico spregovoriti resnico, izpostaviti dejstva in krivice. Češ, da je to sovražni govor, moški supremacizem ali druge nebuloze. Ker živimo v času feminističnih gibanj, kjer ženske želijo nadvladati moškim (kar nam že, kot boste prej ali slej spoznali), ob njih stojijo poženščeni tipi, ki s svojim ritoliznenjem podpirajo takšno neenakost. Škoda le, ker taki izmečki ne bodo prav nič več seksali, čeprav jim metaforično lezejo v rit. Pa še ta rit je v večini polna celulita in odvečne maščobe, ker kaj lepšega v krogu žensk niso sposobni ujeti. Naj spomnim, da tudi Gillette promovira debelost kot standard v feminističnih krogih. Res je žalostno, da tipi takim ženskam sploh dajejo kakršno koli pozornost. Naivnost do skrajnosti. In potem se taki postavljajo nam moškim po robu, ko hočemo širit dejstva in resnice o ženskah. Kot da so naše izkušnje iz trte zvite. Ker če imaš dandanes jajca med nogami, nisi vreden nič in tvoja beseda ne velja popolnoma nič. Razen, da smo moški uporabni za praznenje denarnice in kot boksarska vreča za mentalne izpade.

In ker poženščeni tipi in njihove neprivlačne ženske en drugemu napihujejo ego, v resnici niso zadovoljni en z drugim. Zato želijo degradirati vse, ki so lepši, boljši, bogatejši in pametnejši od njih. Le zakaj mislite, da nas označujejo s frazo “toksična moškost“? Kam bi pa civilizacija prišla, če bi obstajale le poženščene, nesamostojne, šibke moške reve, ki znajo le slediti drugim, ne pa tudi voditi? Aja, nikamor. Pojedli bi nas že mamuti. 😉 In take stvari ločijo prave popolne moške od naivnih.

Takole pa zgleda na globalnem trgu, ko se feministke in poženščeni tipi spravijo nad moške, ki drugim moškim pomagajo v tej disfunkcionalni družbi:

Na kratko povzeto: blokirajo povsem realna sporočila in ukinjajo monetizacijo na Youtubu. Kje je tu pravica do svobode govora?

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja