Moški z nizko samopodobo

Obožujem pametovanje parov z nizko samopodobo o “pravi” ljubezni in da so si našli “somišljenika”. Res kjut. A ko jih vprašaš, kje sta se spoznala… preko spletnih zmenkarij. To pojasni marsikaj.

Že sem pisal o tem, da so spletne zmenkarije nateg. Tam sem lepo razčlenil, kdo so stranke takih aplikacij. Vsi z nizko samopodobo, imajo razne psihične motnje, so prestari, grdi, so zabluzili v življenju… itd. In potem se najdeta dva, ki nista sposobna v realnem življenju najti partnerja. Ker tipično moraš že krepko spustiti svoje kriterije, da na spletnih zmenkarijah sploh najdeš kompetentno osebo. Ko že iščeš osebo iz obupa, ne pa na podlagi kriterijev (jaz sem na podlagi kriterijev skenslal 99% žensk na Tinderju, tisti 1% so pa najverjetneje bili fejk računi). Ker to je danes za družbene standarde pomembneje; da imaš partnerja/co, kot pa osebne cilje in smisel. Četudi ni privlačna in z bremeni, važno, da jo imaš. Moški smo res ene navadne ovce. Ja, tudi sam sem bil nekoč tam. Čeprav sem dobil nekaj dobronamernih lekcij kakšnim ženskam se izogibat, sem se kljub temu raje ornk spekel.

In zdaj sem tu, še vedno živ in s precej bolj trdo kožo kot nekdaj. In ker se v domačem prostoru prav nič ne govori o dinamiki zvez, bom pač moral prevzeti to vlogo in vam vbijati v glavo dejstva. Dejstva, ki so nastala na podlagi lastnih izkušenj, opazovanj drugih in prebiranja/gledanja anonimnih zgodb tisočerih razočaranih moških. In vse se začne pri tem, da imamo moški enostavno premalo znanja in informacij o sebi in o ženskah. Zato delamo tisoče napak, izgubljamo energijo, voljo, denar in življenje. Pa se bo ziher našel kakšen tipičen pacient, ki bo rekel, “da se iz napak učimo”. Ampak se ne. V poslovnem svetu tudi delamo napake, čeprav obstaja premnogo informacij, vodičev, izkušenj drugih, dogodkov in tečajev kjer nas UČIJO kako se ognemo najbolj tipičnim napakam. Kar se tiče zvez in žensk pa ne boste nikjer našli informacij, ker jih z razlogom NI. Pa še tiste, ki so, so napisale ženske, torej so nerelevantne. Nikoli NE poslušaj ženske nasvete o zvezah. Niti od lastne mati. Ravno zato, ker smo poslušali ženske (Oprah pa to), so moški postali čustveni, poženščeni in izkoriščeni. Dandanes so zato brez samozavesti, nesposobni in zagrenjeni.

Sej ni težko danes najti ženske. Najbolj grde, debele in zanemarjene bodo vedno vesele moške družbe. Takim ženskam kar ploskajo ušesa, ker si najdejo po izgledu spodobnega moškega s slabo samopodobo. Tak moški pa … kaj naj rečem. Zagotovo dolgo ne bo srečen. Še manj pa bo karkoli dosegel v življenju, če že pri ženskah zagrabi prvo, ki mu pade naproti. In to lahko kadarkoli dokažem že v krogu znancev. Vsi so se zadovljili z “normalno” službo in isti ljudje so se zadovljili s povprečno in celo podpovprečno žensko. Živijo samo zato, da preživijo in zadovoljijo družbena pričakovanja, ker bognedaj, da bi bili samski in uspešni. Ne bodite ta zguba od moškega, postanite raje Popolni moški in delajte na sebi in za sebe. Naredite nekaj v življenju. Imate samo enega.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja