Moški živimo v sovražnem svetu

Večinoma vsi moški živijo v lažeh. Mislijo, da imajo izbiro, spoštovanje, brezpogojno ljubezen, da njihove zasluge karkoli štejejo ali da imajo pravice in enakost v sodnem sistemu. Prej ali slej naletimo na vsaj eno ali več min, ki nas prizemljijo. Nekatere pa žal te mine vseeno odnesejo v grob. Če vam vaši očetje niso predali svojih grenkih izkušenj in modrosti, je zdaj skrajni čas, da se prebudite v realnost. Seveda, če ste sploh pripravljeni požreti rdečo tabletko in se spustiti v zajčjo luknjo. Če niste, raje zaprite stran in uživajte v svojem fiktivnem življenju še naprej.

Ker je tipično za moške, da bodo zagovarjali ženske, sem kar nekaj mesecev spremljal medije, prispevke in razne video intervjuje, ki bodo utišali tudi najbolj strastne “bele viteze” (white knighting). Le redki moški spregovorijo(mo) o svojih življenskih neživljenskih izkušnjah, ker ne želimo priznati svojih porazov. Zato hvala bogu za internet in (pre)mnogi anonimni dopisi, ki jih nekateri Youtuberji delijo in dodajo svoje pripombe čez njihove neumne odločitve. Ja, moški delamo neumne odločitve, ko smo zaljubljeni. In takrat smo tudi najbolj ranljivi. In kdo to ranljivost najbolj izkorišča? Ženske seveda. Tako nas lahko manipulirajo tako v zasebnem, poslovnem in družbenem okolju. Posledica tega je, da živimo v matriarhalni družbeni ureditvi. Še zdaleč ne več v patriarhalni. Še najmanj pa v enakovredni ureditvi.

Da se o tovrstni neenakovrednosti nikjer ne govori gre tudi zahvala ženskim manipulacijam in njihovo nadvlado. Kjerkoli boste javno obrekovali žensko vedenje, vas bodo zatrle in v najboljšem primeru označile le za seksista, v skrajnem primeru boste zaradi lažne prijave ostali brez službe. Enako se dogaja z filozofijama kot je MGTOW in Red Pill, ki jih s pomočjo levičarske politike želijo zredirati iz spleta (kao sovražni govor pa te fore). Na ustvarjalce se spravijo z doxingom, blokado oglaševanja in celo blokiranjem vsebine. Zato sem se tudi sam odločil anonimnega širjenja vsebine, saj je nasilnost in napadalnost žensk (feministk še posebej) nepredstavljiva. Že nekoč so preko liberalnih gibanj poskušale prepovedati celo gostilne, ker so se moški “le napijali” in škodili družini. Vendar, zakaj so moški pijančevali v gostilnah? Ker je bil to edini kraj, kamor niso pripeljali svojih žensk in so med seboj lahko delili svoje grozne izkušnje v zvezi/zakonu. Uspešni in popolni moški se niso napijali, ker tega niso potrebovali. In še danes je več ali manj tako. Ni težko prepoznati, kdo je nesrečen v zvezi ter življenju in kdo ni. Kdo gre raje konec tedna popivat in kdo izkoristi čas za kaj bolj produktivnega.

Ampak vse to je le uvod v realno stanje sveta, kjer smo moški le še “nujno zlo” za obstoj sveta. Le kdo bi drugače delal na naftnih ploščadih, na gradbiščih, odvažal smeti, podiral drevesa, umiral v vojnah, popravljal vodovode, napeljeval elektriko. Da ne omenjamo naše zasluge obstoja elektrike, tehnologije, znanstvenih odkritij, demokracije, itd. Ampak ne, ženske so nam “enakovredne” in lahko počnejo iste stvari. Ker dandanes, če v določenem sektorju ni prisotnih žensk, jih z zakoni vsilijo. Kot v našem parlamentu, kjer morajo stranke zadostovati seksističnim kvotam. Po domače rečeno, če ti kot moškemu ni uspelo priti v ožji izbor stranke, si spremeniš spol in na ta način imaš precej več možnosti. Tako kot v športu nekateri moški to spridoma izkoriščajo, kjer če moškemu ne uspeva v lastni kategoriji, se prekvalificira v žensko in tam zmaguje. Ja, tako daleč smo prišli. Ko je seksizem bolj pomemben dejavnik pri dobivanju službe kot kompetentnost. In če ženski kakorkoli ne boste všeč, vas bodo vlekli po sodiščih za lažno prijavo posilstva ali celo vrgli iz bara. Ker sej veste, ženska beseda je več vredna. Dokler ne dokažeš drugače z video ali audio zapisom. Seveda, tudi pri kakršni koli interakciji z ženskami se priporoča pisno potrditev. Pa še takrat je velika možnost, da vas prijavi za posilstvo, ker je “pozabila”. Primerov lažnih posilstvev ni malo in nekatere se končajo tragično… za moške, seveda.

Moški smo v neenakovrednem položaju v praktično vseh sferah življenja. Ne govori se nič o zgodbah moških, ki so jih ženske prevarale in okradle premoženja. A ko pride pa do obratne situacije pa nastane cel dokumentarec. V primeru nasilja v družini in poskusov umora ženske ne bodo nikoli prejele enako kazen za zločine kot jo moški (da ne govorimo o pedofiliji). Ker češ, da če ženska napade moškega to ni “nasilje”. In ženskega nasilja nad moškimi je precej več kot obratno. Da ne omenjam, kako mediji pumpajo “nasilje nad ženskami“. Ampak se seveda o tem ne govori, niti ne obstajajo gibanja proti nasilju nad moškimi. Ker to ni v agendi levičarskih medijev in feministk. In tale zapis očeta, ki ga je posilila naša zakonodaja samo lepo dopolni, komu gre sodstvo in zakoni najbolj na roko. Ker je tudi super iztočnica za naslednjo temo zakonsko legalnih posilstev moških – ženitve.

Poroka je grob za moškega. Najslabša odločitev, ki jo lahko naredite je, da se poročite. Nekoč so bile poroke taktične poteze različnih hiš, da so med seboj ohranile bogastva. Danes pa ni več nič drugega kot, da ženska nižjega socialnega kroga pride v višji socialni krog. In karkoli bo moški imel v lasti, bo zakonsko moral to deliti z žensko v primeru razhoda. Ženske so v več kot 60 procentih pobudnik za ločitve. Moški posledično ostanejo brez strehe nad glavo, ostanejo brez večine premoženja in še brez otrok. Ker pa po prevzetem otroci vedno pripadajo materam, morajo očetje plačevati še bajne vsote preživnine (v kar 97% primerih). Ker bohnedaj, da bi oba imela enako pravico do vzgajanja otrok. Aja, sem že omenil, da so lažne prijave nasilja pri ločitvah popularno orožje žensk?

Vendar, je samskemu moškemu kaj bolje? Niti ne. Kolikokrat se vam je zgodilo, da so vas spraševali, zakaj še nimate punce, kdaj boste kakšno pripeljali domov ali vam pridigirali, da življenje ni le kariera in si moraš ustvariti družino… bla bla bla. Družbeni pritiski, običajno s strani ženske populacije. Še ko se razideš, te dajo na sramotilni steber, ker si slabo izbiral. Bohnedaj, da bi bile kdaj ženske krive, da smo moški raje sami, kot da mentalno zgnijemo ob njih. Vedno bodo krivile moške, ker si ne najdejo ženske in se poročijo. Ker to je svetost. Nima veze, če trpiš v zvezi, tako pač je in sprijazni se. Sočustvujem z igralcem Keanu Reeves, ki je samski odkar mu je v nesreči umrla žena. Mediji ga stalno vlečejo po zobeh, ker je še samski, ker si ne najde “izbranke”…bla bla bla. Tako da ne, niti samskim ni prav nič lepše, ker nas družba gleda zviška in nas ponižuje. Če pa se navadiš in odtujiš od vseh negativcev, je samskost precej bolj znosna. No, vsaj dokler se ne bodo spomnili uvesti še davka na samske moške in kakšne druge nebuloze. Mogoče celo prisilna poroka s strani države, ker bodo le tako lahko prisilili moške v slabe zveze in uničena življenja. No, nad moške nasplošno so se feministke že spravile z moškim davkom v lokalu. Kar se seveda zanje ni ravno najbolje izšlo. Za vse samske, ki komaj čakajo seks robtke, pa se feministke na vse pretege trudijo to prepovedati. Le zakaj? Ker bognedaj, da bi nam bilo lepo brez žensk v življenju.

Da zaključim ta prispevek še z nekaj dejstvi, bi se vrnil v poslovni svet. Da imajo ženske več pravic na delovnih mestih se vidi tudi pri takšnih raziskavah, ki postavijo udobnost ženske na delovnem mestu na prvo mesto. Nima veze, če je moškim prevroče med delom. Važno, da je ženskam ravno prav toplo. Pustimo podrobnosti, da je lažje obleči kakšen jopič več, kot se sleči iz kože. Še manj pa so zabavne lažne prijave nadlegovanja, da lahko na ta način ženske diplomirajo. Ampak ja, se dogajajo… in hvala bogu take stvari vsaj pridejo v javnost, koliko jih šele obstaja, ki nikoli ne dobijo medijske podpore. Tudi sem že naletel na neposredne pogovore o delovnih etikah, kjer moški v službah sploh ne komunicirajo več z ženskami, ker se tako izognejo kakršnim koli lažnim prijavam. Da gre vse to le še bolj v ekstreme, se pri zmenkarijah moški in ženske morajo podpisati pod soglasja, kaj lahko in kaj ne smejo početi en z drugim. Tudi v Sloveniji gre čedalje bolj v to smer, saj se po družabnih omrežjih ženske že pritožujejo, če se jih moški dotikajo na javnih prireditvah. Ponovno nam bo lahko Keanu Reeves za zgled, saj se ne dotika nikogar. Aja, pa bognedaj, da bi kakšno žensko preveč gledali, ker boste tudi pristali v kakšnem rumenem mediju ali bili kakorkoli drugače družbeno linčani.

Celotna neenakost med ženskami in moškimi pa se začne že v šolstvu. Celotni šolski sistem je prilagojen deklicam, medtem ko fante silijo v enak učni režim. Če ne sodeluje (kao zaradi hiperaktivnosti), ga po možnosti dajo na tablete in kakorkoli drugače prisilijo v ta sporni učni sistem. Ali je to pravično se nihče ne sprašuje, ker levičarje in feministke ne zanima dobrobit moških.

5 komentarjev

  1. Jaz imam željo da bi naredil MGTOW forum v sloveniji.

   Vse je v angleščini. V glavnem se učim o redpill in mgtow na youtubu:
   HHH, Big John, Undead Chronic, Sandman…
   Kar nekaj časa že hodim po Sloveniji z redpill očali, pa se mi zdi da je slovenska scena nekoliko drugačna od ameriške. Na nek način je huje, na nek način manj.

   Se mi kdo pridruži pri kreiranju foruma?
   Kakšna ideja, kje bi gostovali?
   Bi mogoče na tej strani odprli forum?

   1. Verjetno je ta edini forum za tri ljudi.
    Cankarjanska mati oblikuje za nacionalni karakter.
    V Sloveniji še nisem najdel sogovornika.

 1. Jezik zelo definira vsebino.
  Moja prva red pill tableta sploh nima veze z MGTOW.
  1- V naravi večja riba poje manjšo. Obstaja tudi simbioza vendar v manjši meri. Zaupanje, sodelovanje, timsko delo, izobrazba, kultura, itd.. je nenaravno forsirana- obremenjena vzmet, ki je na tem da poči.
  Spomnimo se na evgenike, socialne iženirje in vse, ki bi radi igrali vlogo boga.
  Zgodovina vojn govori, da je sistem edini, ki preprečuje zlo. Navaden človek se čez noč spremeni v morilca, če sitem to dovoljuje. Vedno sem sumil, da je vljudnost (dober dan, lepo se imej…) hipokrizija.
  2- Vsaka raba se konča kot zloraba. Preveč avtomobilov povzroči kolaps v prometu in kolo je hitrejše.
  Ko se razcveti turizem narastejo cene in morje je posrano. V športu kjer se vrti veliko denarja pride do
  jemanja poživil. Ko smučar prizna, da ima uničena kolena, to ni zmaga ampak pirova zmaga. Ni več govora o športu kot kulturi. Validacija žensk, šefov, profesorjev pa je v sorodu z servilnostjo, lezenjem v rito kar oblikuje korupcijo. V šoli je lepo opazovati ideološko indoktrinacijo imenovano socializacija pod katero se grupirajo orangutani, ki sledijo validaciji zlate vagine in plešejo četvorko. Posledično pride do diskriminacije introvertiranih in pozneje do katarze največkrat v obliki ločitvenih postopkov.
  Mnogo je pomislekov o kvaliteti javnega šolstva. Morda lahko govorimo o negativni selekciji. Na vseh ravneh družbe je opaziti -pussy pass. Če imamo prepoved cigaret, alkohola, mamil, zakaj toleriramo seksualno odvisnost. Predsednik vsake dežele je dickhead, ki mu daje validacijo prodana rit.
  3- Zakaj šola mlade forsira s Cankarjem kemijo biologijo in nič filozofije. Zakaj se ločujemo od živali.
  Zakaj ne ločujemo učne vsebine po spolu? Učitelji ne tolerirajo napak, čeprav se učimo na napakah.
  Kot senzibilen in radoveden sem se vedno spraševal, kdo je tukaj nor.
  4- Povsod v naravi je iniciativa in riziko na samčku, ki ima tvegano vedenje, hitra vožnja, igre na srečo…
  Ohranitev vrste in zaščita samice gre na račun samčka. (polhi, bogomoljke, pajki..)
  Na delu je vedno pojav imenovan Fisherian runaway, ko pride do izumrtja vrste zaradi bizarno razmnoževalne procedure (selekcija pavov z pisanim repom, ki so zato žrtve plenilcev).
  Feminizem in emancipacija forsira to dinamiko. Zaradi pravila 20%-80%, ki ga diktirajo ženske imajo alfa samci obilje, se obnašajo grdo in ostali sušo. Ko ženska trči ob zid (po 30-tem izgubi tržno vrednost) in želi beta samca, ki je dolgočasen vendar finančno stabilen. Vprašanje pa je, če bo pripravljen plačevati njene pankrte. Posledično ni otrok, zapirajo se cvetličarne, ker ni romantike..itd.
  5- In moja glavna red pill doza, ki ni povezana z travmatičnim izkušnjam temveč konstantno kapljanje
  red pill tablet. Opazujem žensko v dilemi, ki me pozna, ko me rabi. Želi priti do benefita brez, da bi kaj dala. Je subjektivna, brez logike, brez hobijev, reducirana na prebavno vrečo. Ne verjamem, da je lahko ženska enakovreden sogovornik. Za sožitje bi moral znižati vse kriterije in svojo vrednost.
  Družben pritisk z vero v filmsko romantiko in dedka mraza je ogromen. Junaške samske mamice, ki imajo otroke za talce, so žrtve. Slovenija tekmuje z Švedsko glede žensk v vojski in policiji.
  Junaško je biti MGTOW v Sloveniji.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja