S katerimi ženskami velik NE v zvezo

Na širnem spletu ne boste uspeli najti veliko priporočil s kakšnimi ženskami nočete imeti opravka v zvezi. Še manj pa da se poročite z njimi. Zakaj, ker bi tak prispevek linčali tako z leve kot desne politične sfere. To kar boste prebrali so izkušnje iz prve roke in izkušnje tisoče drugih moških, ki so se tudi morali (večkrat) ustreliti v nogo, da so dojeli resnico. No, mnoge je nevednost tudi pokopala meter pod zemljo.

Starejše od 25 let

Verjetno ne rabim posebej razlagati, da ženske po 25-em letu začnejo zgubljati na lepoti in plodnosti. Starejša kot je ženska, bolj agresivno bo iskala stalnega partnerja, ki jo bo napumpal. Zato bodo ženske preko 25 let izredno neiskrene o njihovih pravih namenih. Do vas bo izjemno prijazna, se bo vedno prilagajala in vam govorila, kar boste želeli slišati. Samo zato, da vas osvoji. In premnogim beta moškim je ta pretekli rok uporabnosti mnogo bolj aktualen, ker se zanje ne rabijo toliko trudit. Malo se ozrite okoli sebe in opazujte, koliko moških v 30ih si je našlo žensko s podobnimi leti. Najbolj obupani hodijo s celo starejšimi od sebe. Vsa svoja najboljša leta so ženske porabila za fukarjenje z naključnimi alfa samci, ko pa se je treba ustalit poiščejo nezahtevne naivne beta moške za “resno” zvezo in štancanje otrok, ker se izteka njihova biološka ura.

Brez očeta

Moški imamo v družini izredno pomembno vlogo. Za dečke smo vzorniki, po katerih se bodo v odraščanju zgledovali, medtem ko deklicam predstavljamo zgled dobrega moškega. To boste zasledili v kakršni koli literaturi, saj gre za psihološko delovanje. Zato dekleta, ki so brez očeta ali imajo nesposobnega očeta, bodo imele v odraščanju izredno težavo prepoznati kvalitetne moške lastnosti. Razočarali jih bodo poženščeni moški, polno dodatnih travm bodo dobile z nasilnimi (kao alfa) moškimi in še bolj jih bodo uničili izkoriščevalski moški (najlažji plen zvodnikov). Zato se je takih žensk najbolje izogibati, ker ne bo znala ceniti vaše moškosti in vloge v družini. Take vas bodo žalile na vsakem koraku, obtoževale za vsako malenkost, se stalno delale žrtve in imele povsem nespoštljiv odnos do vaših principov in ciljev.

Polne travm

Starejše kot so ženske, več travm pridelajo. Tudi mlajše jih imajo, če ne prihajajo iz tradicionalnih družinskih vrednot in kjer je moški v pravem pomenu glava družine. No, pa če je njena mati zmešana, se bo ta motnja prenesla tudi na hčerko. Zato je težko le po nekaj zmenkih ali pogovorih ugotoviti vse njene travme in motnje. In verjemite mi, da kakršno koli travmo ima, boste vi tisti, ki boste zaradi nje najbolj trpeli. In ne, niste psihiater, da jo boste zdravili. Še psihiatri marsičesa ne morejo pozdraviti, zato raje napišejo pomirjevala. Zato jo dobro opazujte in poslušajte. Bipolarna motnja, narcistična osebnostna motnja, borderline osebnostna motnja, to so le nekatere motnje, ki vas bodo uničile. En primer motene ženske:

Take se pogosto kažejo z raznimi tatuji, polne pircingov, kričeče pobarvane lase ali postrižene na kratko, opazujte tudi jemanje raznih pomirjevalnih tablet in že manj opazne mentalne izpade. Ženska se lahko do vas obnaša tudi povsem drugače, kot do drugih. To je velik znak, da gre za motnjo. Recimo da je nesramna do natakarja, ali da grdo govori za drugimi prijatelji/znanci, ko pa je v živo z njimi je povsem drugačna. Kakršna koli psihološka motnja pri ženski živi pekel.

Zanemarjene

Fizičen izgled ženske je najboljši kazatelj njenega psihološkega stanja. Prekomerna telesna teža, anoreksičnost, neurejeni lasje, neurejeni nohti, brez vsakršnih ličil in pomanjkanje drugih higienskih standardov. Zakaj bi hoteli biti z žensko, ki prav nič ne da nase? Taka ženska te niti ne more privlačiti, še manj pa je primerna za skupno življenje in vzgajanje otrok. Ko vidim moške s takimi ženskami, se mi bolj gabijo moški, ker nimajo nobenih kriterijev in lastne samopodobe. Taki moški niti ne bodo prišli daleč v življenju, če jim je že pri ženskah popolnoma vseeno.

Mamice z otroki

Tovrstna kategorija žensk je naslednja stopnja “starejših od 25 let”. Te so več ko očitno napumpali alfa-samci, zdaj pa morajo same z otroki najti beta moške z malce debelejšo denarnico. Alfa-samci niso vedno Popolni Moški. Ja, imajo karizmo in kažejo moškost, še zdaleč pa niso material za stabilno življenje. Ampak to ženske ne zanima, važno jim je le, da se ob alfa samcih počutijo dobro (podnapis: da jih dobro pofukajo). Take ženske sprejemajo zelo slabe odločitve in ko zajebejo svoje življenje, poiščejo naivne beta moške, ki jih bodo preživljali. Od tu pa se pekel šele prične. Otroku NIKOLI ne boste oče, ker vam mati ne bo dovolila dostojne vzgoje. Ženska nikoli ne bo imela časa za VAS. Najverjetneje se boste srečavali z njenim bivšim, ki ji je pridelal otroka. Če biološki oče ni priznal očetovstva in ste vi po novem njegov oče, boste ob razhodu VI plačevali preživnino za otroka. In najverjetneje vas tudi mulc nikoli ne bo spoštoval. Res hočete tako življenje?

3 komentarji

  1. Tale spletna stran rešuje življenja, keep it up! In vse kar je napisano je čista resnica, ženska zapravi svoja najboljša leta s fukanjem uličarjev in potem, ko dojame da iz te moke ne bo kruha najde nekega papučarja, ki potem vzdržuje njen nivo življenja in ko se ga naveliča in on opravi svojo dolžnost do nje (naredi otroka ali pa ji pomaga preživet otroka od uličarja) se loči in je za svojo odločitev celo nagrajena s strani sodnije, saj dobi 50% premoženja, ki ga je itak mož ustvaril, ker ona je pol svojga lajfa fukala naokol potem dobi skrbništvo nad otrokom in posledično preživnino za otroka, itd… jebeš tak sistem, moški fokuserajte se nase in na svojo prihodnost!

  2. Prvo bi rad pohvalil da se je nekdo lotil pisanja o tej temi v slovenskem jeziku. Ker toliko beta žalosti ki jo je pri nas težko najdeš kje drugje.
    Bi pa predlagal tudi kakšno bolj redpil temo in ne samo MGTOW.
    Rational male je dober začetek (https://therationalmale.com)

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja