Spletne zmenkarije so nateg

V zadnjih petnajstih letih je verjetno bilo kar nekaj različnih portalov za zmenkarije. Ampak se zadnjega še najbolj spomnim Ona-on, zdaj je najbolj aktualen Tinder. Čeprav sem preko Ona-on celo spoznal žensko in hodil nekaj let z njo, bi bilo zdaj nemogoče kogarkoli najti preko vseh filtrov, ki sem jih pridobil. Dva meseca sem na Tinderju prescrolal na tisoče žensk, od tega jih niti procent nisem označil za spodobne. Pa še za te je dobro vprašanje, če ni bil kakšen trik. Ker sem kasneje tudi ugotovil, da obstaja ogromno lažnih profilov s privlačnimi fotkami. Take običajno nimajo nič napisanega in niti ne odgovarjajo.

In ko sem po spletu pogledal še nekaj YT videjev na temo Tinderja, so se mi le potrdile različne teze okoli teh zmenkarskih aplikacij. Dejstvo je, da se na spletnih zmenkarijah zadržujejo ženske, ki:
– niso sposobne privlačiti moškega v realnem življenju.
– v svojem krogu prijateljev ali službe ne iščejo moškega, ker jo vsi predobro poznajo.
– tako skrivajo svoj pravi jaz in polepšajo profil kakor želijo. *khm Instagram lepotni filtri khm*
– si dajo manj let, ker bi tako mogoče privlačile uspešnejše moške.
– lahko tako razkazujejo svoje obline. Oziroma prodajajo svoje telo.
– pokažejo svoje pircinge in tatuje, ki jih spominjajo na psihično težke spomine in bi te travme rade delile z vami.
– iščejo mentalni tampon po razhodu z bivšim tipom. In nadomestnega fotra njenega otroka z bivšim.

Ženske se bodo kakorkoli zlagale, le da ustrezajo željam moških. Če jih ne morejo privlačiti s svojo podobo, jih bodo pa z leporečenjem. Pihanjem na dušo moškega in nežnostjo. Tako lahko osvajajo šibke moške z nizko samopodobo, ki vsaj kolikor tok lahko vzdržujejo “bodočo” družino. Vsaj dokler ženske ne pokažejo svojo pravo naravo in moški postanejo copate in tamponi za mentalne izpade. Ker pa so tem moškim že oprale možgane, bodo ostali na njihovi strani. In zato so za ženske spletne zmenkarske aplikacije sveti gral.

Za moške je ravno obratno. Ali iščejo preko aplikacije le naključen seks brez obveznosti ali pa so tipi z nizko samopodobo (taki moški z nizko samopodobo so hkrati še veseli, da imajo kakršno koli “žensko.” ). Za kar so spletne zmenkarije zadnja izbira, kjer še lahko z malo napora najdejo žensko za resno zvezo. Sploh ker spuščajo svoje standarde. No, naj vas razočaram. Če iščete pokvarjeno in preteklo robo (ki so svoja najboljša leta že zapravila), potem je to res za vas.

Da ne govorim o teh stvari na blef, sem imel sam izkušnje s polovico od zgoraj naštetih točk. Ko pa sem slišal še podobne izkušnje drugih moških, so take trditve le še bolj relevantne. Ja, v preteklosti sem imel izredno nizko samopodobo, moj fizični izgled pa je bil mogoče 5 (od 10). Zato mi ni težko priznati, da sem bil med mnogimi, ki drugače kot preko spletnih zmenkov nisem znal najti ženske.

Ni mi treba posebej razlagati, da je velika večina žensk na zmenkarski portalih po izgledu podpovprečnih. K takim v realnem življenju ne bi nihče pristopil, zato poskušajo svojo srečo še med moškimi z nizko samopodobo. Ker bognedaj, da bi raje poskrbele za svoj videz in bile zato vsaj malo bolj privlačne. Ne, še sam feminizem jim polni glave z “naravno lepoto” in podobnim sranjem. In te ženske bodo prej ko slej zagrenjene in svoje sovraštvo usmerjale proti moškim, da smo prasci ničvredni, ker nočemo hodit z gršimi ženskami. Tipične feministke. Ker one si tudi zaslužijo uspešne in privlačne moške, kajne? Kot da smo moški že naravno lepi in uspešni. Na koncu take ženske mogoče celo najdejo kakšne zavaljene ali zanemarjene tipe, ki so tudi sami obupali in zagrabijo karkoli jim pride naproti. In se potem hvalijo, ker so našle sorodno dušo. Globoko v njih pa zavidajo vsem drugim, se slinijo čez igralce v telenovelah, filmih in drugih zvezdnikih. Le zakaj?

Najtežje razkriti je take, ki v svojih krogih ne bodo iskale partnerja. Predvsem zato ne, ker jo vsi predobro poznajo in nihče ne bi hodil z njo. Take ti svojih krogov prijateljev tudi ne bodo predstavljale, ker se bodo bale izdati svojo pravo naravo (saj veste, da obstaja rek “Povej mi s kom se družiš in povem ti, kdo si“). Ali prijateljev sploh nimajo, kar je še hujši rdeči alarm. Pri takih ženskah je težko izvedeti njihovo pravo naravo celo od domačih, saj se pred njimi z razlogom že od nekdaj obnašajo angelsko ali pa se izogibajo lastnega doma. A nič ne de, če boste vseeno radi odigrali rusko ruleto, boste vse o njej izvedeli v nekaj mesecih. Če ste naivni mazohisti, boste tako kot jaz ostali z njo še nekaj let. Dokler vas ne bo uničila ali pa bo morda celo sama odšla in vas odrešila trpljenja. No, taka ženska pa je mojega očeta spravila v grob. “Jabolko ne pade daleč od drevesa”, kajne?

Danes ti družbena omrežja rešijo marsikatero zagato, ko se rabiš prepričati o pravi naravi žensk. Predvsem tistih žensk, ki na pogled zgledajo privlačne, odrasle in ženstvene. Dokler ne odprejo usta ali začnejo pisati neumnosti po svojem Facebook zidu. In za nameček imajo še obsesijo čez tetoviranje in pircingi lastnega telesa. Ker ona je neodvisna, močna in polna bojnih ran. In če glede kakšnega profila na zmenkarskih portalih nisi prepričan, je dobro naredit poglobljeno iskanje njenega profila na Instagramu ali Facebooku. In takoj ko opaziš bahanje, klatenje raznih “verzov” in objavljanje najnovejših tatujev, kar pozabite na tako žensko v svojem življenju. Četudi se bo do vas vedla lepo in uglajeno, je zelo velika možnost, da je mentalno pohabljena. In vi res ne rabite biti mentalni tampon za vse njene izpade.

Ja, svet je krut. Zato mi ne pridigat o tem, da sem jaz pokvarjen in nerazumen. Če bi ženske bile kdaj razumne do moških, ne bi bilo toliko copat, poženščenih moških in moških strtih src. Ker ste večji del ženske krive za stanje, saj ste same hotele “nežne” in “razumne” moške. Na, zdaj jih imate… mentalne tampone za vaše izpade. Ki jih izrabite in vržete v wc. In ta cikel ponavljate. Namen tega prispevka ni, da bi pljuval po ženskah, ampak da zbistrim glave moških, ki padejo v te cikle in se ne znajo rešit. Zato obstaja Popolni moški.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja