Ste tolažilna nagrada za žensko?

Večina moških v zvezah je le tolažilna nagrada za žensko. Vse si v resnici želijo ob sebi imeti Brad Pitta, Johhny Deepa ali Keanu Reevesa – alfa moškega z ogromno samozavesti, mišičastim telesom in neomejenim denarjem. Tako pa se morajo zadovoljiti z one-pack Janezom, ki ima reden šiht s povprečno plačo ali celo manj. In če se sprašujete, zakaj je ženska največ skakala po vas le prve pol leta zveze, potem pa le še takrat, ko je njej “sedlo (glavobol je najbolj tipičen izgovor)? Imate odgovor na dlani. Niste Brad Pitt.

Kako ženske izbirajo “moškega svojih sanj”? Oziroma, s kakršnimi koli besedami vas že želi nahaklati, da se kot copata vlečete za njo. “Ti si moj edini,” “S tabo bom za vedno.” In največja laž “Dokler naju smrt ne loči.” Kot bi poslušal najbolj pocukrano slovensko limonadnico. Za kozlat. Ona že ve, zakaj je izbrala vas. Ker boljšega od vas (še) ne uspe privlačiti. Pika. Če pa ste poln denarja, je to zanjo le manjši bonus. In ko bo, tako kot je to standard čez lužo, dobila otroka ali dva, vas bo zapustila, vi pa boste ostali brez polovice premoženja in še plačevali za preživnino. Za piko na i bodo še jokale po spletu, da jih država ne subvincionira. Ker to je namen današnjega socializma – moški smo pomembni le še za denarni vir, za vzgojo otrok lahko ženske poskrbijo same. Kje so pa zdaj tiste besede o sanjskem moškem? Vse je le ena navadna laž. Laž, ki ji moški VEDNO podležemo. Ker smo poženščeni, nesamozavestni in neuki. Nič več.

Ugani, kdo je tu alfa in kdo beta moški.

Družabna omrežja so zabavna. Ker takoj prepoznaš beta tipčke in alfa moške. Da ne omenjam, kako beta tipčki stalno objavljajo fotografije sebe in svoje “ljubezni” kjerkoli že sta, vedno pa je on bolj nasmejan od nje. Da ne omenjam tipične primere zgornji desni fotki, kjer ga ženska z rokami odriva stran. To je najbolj očiten znak, da je beta tipček in rine v ženski osebni prostor. Če bi bil alfa moški, bi ona rinila vanj. Tako pa ste le tolažilna nagrada – vsaj dokler ne najde boljšega kandidata.

Se tvoja ženska veliko druži z drugimi tipi? Stalno objavlja na Instagram fotografije svojih oblin? Se ji sline cedijo ob pogledu nadpovprečnih tipov v filmih/serijah/telenovelah? Vse to so znaki, da ste vi le tolažilna nagrada zanjo, dokler ne najde boljšega kandidata. Temu se reče hipergemija in je biološko vgravirana v ženske. Kar pomeni, da še zdaleč niste popolni moški, kot bi morali biti.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja