Trans (LBGTQ) lobiji z odličnim pristopom zdesetkanja populacije

Transvestitskim lobijem uspeva, kar je doslej uspevalo le vojnim pobojem – zdesetkanje svetovne populacije. V bistvu jim moram dati roko in čestitati, saj sem velik nasprotnik vojn. Tako pa bodo to redčenje populacije opravili le na najšibkejšim in najbolj naivnem delu populacije. Preostali – normalni heteroseksualci pa bomo lahko živeli naprej plodno in boljše življenje.

Zadnja leta se je priljubljenost LBGTQ gibanj tako razširila, da nisi več zanimiv, če nisi gej, trans ali queer. Gre za gibanje v večini čustveno motenih oseb, ki so zaradi travm, odtujenosti ali drugih faktorjev našli “poslanstvo” v drugačnosti. To drugačnost pa so vzpostavili kot človeško pravico in nov normalen način življenja. Gre celo tako daleč, da v šolah učijo o tem, jih novačijo, mediji stalno promovirajo in normalizirajo to motnjo, hkrati pa še celo starši svojim mladoletnim otrokom omogočajo spremembo spola. Ker sej veste, dandanes je vzgoja že tak v podnu, število samomorov in pokolov najstnikov pa strmo narašča. Če pa karkoli rečeš proti tej sterilizaciji in kastraciji, te bodo mediji linčali kot seksista in rasista. Prej ali slej bomo označeni tudi kot “nacisti”, ker se ne strinjamo s to skrajno-levičarsko motnjo. Si predstavljate tega otroka, ko pride v puberteto in se sprašuje, zakaj nima ejakulacije ali menstruacije? In mu starši povejo, da so ga/jo v otroštvu kastrirali, ker se je obnašal/a kot deklica/fantek. Kolikšna možnost je, da bo ta pubertetnik naredil samomor, ker so mu starši vzeli možnost ustvariti družino in otroka? Jaz bi rekel vsaj 90%.

Ampak, zakaj ne bi enostavno ignorirali to legalno kastracijo naroda? Prej ali slej bodo naredili samomor ali pa nam vsaj pomagali z širjenjem informacij teh napačnih odločitev. Tako se bo čimveč odvečnega prebivalstva naravno odstranilo iz sveta. Naravna selekcija. Brez vojn.

Tudi na državnem nivoju je ceneje, če se ljudje kastrirajo/sterilizirajo in jih dajo na tablete, kot da bi to motnjo zdravili na psihološkem nivoju. Slednje je zagotovo težje zdraviti. Še posebej, če nisi odločen živeti svoje življenje, kot ti je bilo biološko dano. Kar pa je zaradi vse več družinskih težav, poženščenih očetov, odtujenih očetov in nesposobnih mater skorajda neizvedljivo. Le redki se iz tega vodnjaka bede izkopljemo sami. Običajno te mora nekaj prizemljiti, preden začneš poslušati nasvete modrejših in pametnejših od sebe.

Smilijo se mi edino pravi geji, ki so prisiljeni v to politično maškarado in ne podpirajo parade ponosa. Se vidi, da imajo precej več razuma, čeprav jih je narava pohabila. Vsi ostali homoseksualci pa pač iščejo pozornost preko teh gibanj, ker se hočejo počutiti več-vredne.

Ampak zakaj bi bil jaz pameten na to temo, če pa šolan in izkušen psihiater čisto lepo razloži, da je transvestizem mentalna bolezen. Ampak, ker je število bolnikov tako zraslo, je očitno lažje dobiti “pravico do izbire spola”, kot pa to zdraviti. Kaj kmalu lahko pričakujemo tudi pravico do izbire katera živalska vrsta si. Mogoče, če se bom počutil kot maček, mi ne bo treba plačevati davkov, najemnine in drugi položnic. Bom se naučil tudi presti, majkemi.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja