Zakaj so ženske s preteklim rokom uporabnosti tako “zaželjene”?

Da vam prihranim branje; Ker so najlažje dostopne zaradi iztekanja njihove biološke ure. Ampak, da bi to razumeli, se moramo vrniti na začetek. Daleč v zgodovino človeštva, ko je mati narava poskrbela za proces, ki se mu reče naravna selekcija. Preživeli so le tisti, ki so imeli močnega alfa samca, mlade ženske pa so rojevale otroke v njihovih najboljših letih, ker so jim tako lahko pri vzgoji pomagale še fizično sposobne babice. Že danes se lahko strinjamo, da pari brez starih staršev precej težje shajajo z vzgajanjem otrok. No, takrat je bilo to še toliko bolj pomembno, ko nisi mogel kar najeti varuške ali otroka prepustiti komurkoli, itd. Zato so ženske rojevale zgodaj, moški pa so bili alfa samci šele v bolj zrelejših letih. In še danes je enako.

What is your sexual market value

Ženske dosežejo svoj največjo seksualno vrednost okoli 25-ga leta. Potem gre le še strmo navzdol. Moški jo dosežemo šele okoli 40-ga leta, ampak smo sposobni oploditi ženske še tudi krepko čez svoja 50-ta leta. Kar je popolnoma logično. Moški šele med 30. in 40. letom dosežemo finančni vrhunec, hkrati se drastično poveča tudi naša samozavest. Kar seveda velja le za moške, ki niso postali copata. Za ženske je precej drugače – omejene so z biološko uro in privlačnostjo. Ja, ženska biološka ura obstaja. Tega se vse manj zavedajo, še manj pa se je zavedajo moški. Feminizem spodbuja, da se ženske posvetijo svojim sanjam in svoja najboljša plodna leta zapravijo za šolanje in kariero. To je kriminal proti človeštvu, ki pa ga kapitalistična politika sprejema za osnovno pravico. Zakaj kapitalistična? Ker so kapitalisti ugotovili, da več delovno sposobnih ljudi v industriji pripomore pri pocenitvi delovne sile. Kapitalizem zato podpira feminizem. Hkrati feminizem pere možgane moških – da kao ob sebi potrebujejo starejšo-zrelo žensko. Ne povejo pa, da ne bodo sposobne nositi zdravega otroka. Ozrite se naokoli in poglejte, koliko starih (30+ let) žensk je v zvezi z moškim in še vedno nimajo otrok. Upate uganit, koliko od teh se bo razšlo, ker otroka ne bodo sposobne nositi? Ali pa se bo moški sprijaznil, da ne bo imel naraščaja in bo na svoja stara leta postal krepko zagrenjen? To bo vse bolj zabaven sociološki problem v naslednjih desetletjih.

The early death rate from cancer, circulatory disease and accidents was four times higher among childless women than women who gave birth to a biological child, the study revealed. Death rates were twice as high for childless men as those who were biological fathers.

Childless People Die Sooner, Study Says

Beta moški težje dobijo mlada in privlačna dekleta, ker imajo slabo samopodobo in niso še nič dosegli v življenju. Zato jim je lažje najti stare in manj privlačne ženske, ki so še vesele biti v zvezi z naivnim moškim. Pretečena roba je pač cenejša in lažje dostopna. Takim se bo pogosto še celo mudilo imeti otroka, zato bodo vase sprejele vsakršnega moškega. Za take ženske so beta moški le tolažilne nagrade. Le da se moški tega sploh ne zavedajo, dokler ne ugotovijo, da imajo doma tečno in zagrenjeno ženo. Ali pa (če je moški z malo več imetjem in dobro plačo) ga celo zapusti, pobere pol imetja in preživnino za otroke. Sej država časti samohranilke.

Starejše ženske nimajo več veliko izbire. Popolni moški v svojih najboljših letih jih ne pogledajo več, ker so izgubile svoj mladostniški izgled. Takim moškim stare ženske ne pridejo v poštev, ker so prestare za nošenje otrok. Starostniki/penzionisti (60+) takih žensk ne bodo želeli imeti ob sebi, ker če niso imele svojih otrok, bodo le zagrenile moški preostanek življenja. Pretečene ženske se potem obdajo z mačkami (cat ladies), ker je to njihova edina mentalna blazina oziroma alternativa otroku, ki ga ne bodo imele. Ali pa se kako drugače zaposlijo, da ne razmišljajo o svojem spodletelem življenju. No, tudi pridružijo se feminističnim gibanjem in krivijo moške za lastne slabe odločitve.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja