Zveza je nizka prioriteta moških!

Dandanes se vsi moški silijo v zveze z žensko. Sam da ima luknjo med nogami, so že vsi slinasti. To enostavno niso več moški, ampak mrhovinarji. V zvezo pa silijo, ker jim je bilo v glavo vbito prepričanje, da bodo tako “boljši” moški, da je ženska “boljša polovica”, da potrebujejo ob sebi “podporo”, da za vsakim uspešnim moškim stoji pametna ženska, da bo tako več seksa… itd. Same nebuloze, ki si jih lahko izmislijo le ženske tračarske revije. Predvsem si jih izmišlujejo seksualno manjvredne ženske, ker tako lahko dobijo naivne brezglave moške.

V realnosti je v zvezi vse ravno obratno. Moški ratajo copate. Kar jim ženska reče to bodo počeli. Te copate ne razpolagajo več s svojim časom, ne delajo več na sebi, na svoji karieri in ciljih, za vsako stvar potrebujejo dovoljenje ženske, za seks pa morajo na koncu še celo prosjačiti. In ja, kupovanje daril je tudi prosjačenje. No, pa da ne pozabim, da taki moški postanejo čustvena blazina za izlivanje ženskih mentalnih problemov.

Rezultat teh copat, ki jim je vseeno kakšno žensko imajo? Da na šihtu raje pasejo svoje oči na koledarjih manekenk. Namesto da bi delali na sebi in svoji karieri ter bi jih doma čakala lepotica. Mehanične delavnice so lep primer gnezdo zafustriranih copat, ki jih doma čaka tečna in neprivlačna žena. Da so slovenceljni tipične copate pričajo tudi mnoge skladbe : Vili Resnik – Na fuzbal me pust, MODRIJANI – MOJA, Modrijani – Ti, moja rožica, GADI – Daj mi daj mi daj, Ansambel Smeh- Zame ustvarjena, Ansambel Smeh- Brez tebe, ANS. UNIKAT – SRCE NE RAZUME, Ne reci nikdar SLAPOVI, Lojze Slak Lunca, MLADI GAMSI – MENE DRUGA LJUBI, Vili Resnik – Diham zate, VILI RESNIK – KDO LAHKO TE LJUBI KAKOR JAZ, Vili Resnik – Ne morem brez nje, itd… Take in podobne glasbe je nešteto (se priporočam še za kakšne zanimive naslove v komentarjih, ker tega sranja ne poslušam in mi je slabo že ob iskanju).

Biti v zvezi ni prioriteta moškega, še posebej ne, če ni popolnoma ničesar dosegel v svojem življenju. Ker moški s slabo samopodobo nimajo nikakršnih kriterijev glede žensk, se odločijo za vsakršno, ki jim pride naproti. To vodi v lastno nezadovoljstvo, tečno žensko doma in polno drugih degradacij moškega. Postane navadna copata. Moški med 20. in 30. leti imajo najboljše obdobje ustvariti kariero in svojo osebnost. Gre za temelj, ki bo narekoval vaš preostanek življenja. Ker če zabušavaš v 20ih, je kasneje potrebnega le več dela, požrtvovalnosti in samodiscipline. Še najmanj pa zgubljanje časa z zvezami, ki so le ovira.

Dogajalo se vam bo tudi, da vam bodo o zvezi pametovali “moški“, ki:

  • imajo neprivlačno partnerko. Za take je jasno, da je njihova samopodoba nizka, zato so si izbrali tudi manj privlačno žensko. Oziroma, je (običajno) ženska izbrala njih.
  • ko izustijo “sva”, “bova”, “imava”…etc. Je že jasno, da je navadna copata, ki za vsakršno dejanje potrebuje dovoljenje partnerke.
  • o ženskah govorijo, kot da so boginje. Ti ritolizni nedorasli fantki imajo skazeno podobo ženske narave, zato so običajno tudi še vedno samski.
  • tako kot ritolizni nedorasli fantki imajo ob sebi mentalno pokvarjeno žensko, za katero so prepričani, da bodo popravili njene mentalne težave. Sanja svija kukuruz.

Če boste poslušali take beta moške, potem boste tudi sami postali en izmed njih. Saj veste kako gre rek: “pokaži mi tvoje prijatelje in povem ti kaj si.” Biti popolni moški ne pomeni, da se moraš zapreti v kočo sredi šume in odpovedati seksualnim interakcijam z ženskami (čeprav najbolj zagreti v MGTOW grejo tudi v popoln meniški status). Ne, gre le za to, da primarno delate na sebi in za SEBE. Ženske so le dodatek, ne pa cilj. Zveza je vaš zastavljen življenjski okvir, po katerem se mora ženska uravnavati. Če se z njim ne strinja, s tako osebo nimate kaj početi. Zakaj? Ker je njen namen vzpostaviti lasten življenjski okvir po katerem boste vi plesali. Kot copata. Kar pa že vemo, da se nikoli ne konča dobro, kajne?

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja